Klanten ervaringen
Zie wat onze klanten van ons vinden. Ben je ook bij ons geweest? Laat een je mening achter.

4.9
4,9 score
4.9 van 5 sterren (op basis van 19 reviews)
Excellent95%
Zeer goed5%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%

Honda 10 pk

5,0 score
14 november 2020

Een Honda BF10 SRU buitenboord motor gekocht.
Was een demo model van 2020. De prijs was daardoor scherp.
Garantie ging in bij aankoop.
Ben tevreden over de aankoop en de verdere afhandeling.

Bert.

Naute 475

5,0 score
8 november 2020

Wij zijn zeer tevreden over onze Naute 475, gekocht bij Sportboats and More. Freddy biedt de Boot incl. trailer voor een scherpe prijs aan. Wij wilden graag een geremde trailer zodat ook onze kleine auto de combinatie kan trekken. Wij kozen voor de Honda 10 pk, een sterke en stille motor. We wilden graag buitenverlichting, een demonteerbare tafel, usb aansluitingen en nog een aantal opties. Alles is bespreekbaar en mogelijk. Freddie hield ons goed op de hoogte over het proces van levering. Super leuk om op een dag foto’s via Whatsapp te ontvangen van onze prachtige nieuwe boot. Freddie is een vriendelijke, enthousiaste man met kennis van zaken. Ook zijn medewerker Daan, die speciaal op een avond naar onze woonplaats reed om een aantal kussens -die nageleverd werden- te bevestigen, was heel vriendelijk en kundig. Kortom: wij zijn heel gelukkig met onze prachtige boot. Dank je wel Freddy. We zijn blij dat we na een dag door Nederland te hebben rondgereden bij jou geëindigd zijn en een boot naar onze wensen hebben gevonden.
Je bent echt een aanrader! Creatief, meedenkend, flexibel, kortom: geweldig!

Melchior en Saskia de Boer

Gewoon goed, eigenlijk zoals het hoort

5,0 score
17 oktober 2020

Na enig onderzoek voor aanschaf van onze eerste boot bij sportboats uitgekomen. Uitgebreide uitleg gehad van Freddy. Geen vraag is hem teveel. We hebben de indruk dat hij echt eerlijk is. Zijn enthousiasme en liefde voor het vak stralen van hem af. We hebben deze zomer heerlijk gevaren, de boot is opgeleverd zoals afgesproken, zelfs nog enkele dagen eerder.

Marco

Aanschaf Crownline

5,0 score
4 oktober 2020

Eind augustus onze boot opgehaald. We zijn 2 keer bij Freddy geweest om te kijken voordat we de beslissing hebben gemaakt. Vriendelijk en professioneel geholpen. Totaal niet het gevoel dat je iets in de maag wordt gesplitst. Alles ging heel vrijblijvend en eerlijk. Freddy is een topper! Tijdens het gesprek aangegeven dat we walstroom wilde laten inbouwen. Was geen probleem. We werden via Whatsapp d.m.v foto’s goed op de hoogte gehouden. Erg leuk! Ook toen Freddy voor ons de boot in het water heeft gelaten, stuurde hij ons daar diverse foto’s en filmpjes van op. Wij zijn erg blij met de boot en waarderen de service die Freddy ons heeft geboden. Top zaak!

Mark Brandenburg

Erg tevreden met ons highfield boot

5,0 score
10 augustus 2020

Hartstikke vriendelijke ontvangst van Freddy. Open en duidelijk advies bij de aankoop. Oplevering was zoals beloofd en nu varen we met heel veel plezier.
Freddy dank voor het meedenken. Zo hoort het!

Robin

Aanschaf boot Nauta 455

5,0 score
6 augustus 2020

Geen verstand van boten maar wel weten hoe te genieten op een boot. Vandaar de koop van een Nauta 455. We zijn heel goed geholpen, volledige informatie en een eerlijke deal kunnen maken. Dit bedrijf weet wat klantvriendelijk zijn en betrouwbaarheid betekent.

Erik Wijnen

Aanschaf WATO 490 sloep, snelle en betrouwbare service

5,0 score
29 juli 2020

Bij aanschaf van onze eerste sloepje een WATO 490 zijn we goed geholpen en ingelicht omtrent de aanschaf hiervan. Verder is de boot in deze moeilijke periode ruim binnen de week opgeleverd !!! Top service. Bedankt Freddy. Voor watersportbeleving een aanbeveling.

Fam Schellen/Pannekoek

Betrouwbaar en goed

4,0 score
20 juli 2020

Highfield rib hypalon gekocht
motor ingeruild .
Goede service en goede afspraken!!
Dank !
Jeroen

Jeroen

Prima service

5,0 score
8 juli 2020

wij hebben een Highfield Ultralite 240 gekocht, is alweer een aantal weken geleden ( sorry Freddy voor late review)
Het contact met Freddy verliep vlekkeloos en respons op vragen was erg snel.
Afhandeling en levering was perfect geregeld. Wij zijn erg blij en tevreden met onze aankoop.

Adri Jacobs

Een nieuwe sloep

5,0 score
20 juni 2020

Na jaren dubben dit jaar toch gegaan voor een nieuwe sloep. Het internet bracht ons na wat speurwerk bij sportboats and more in Amersfoort.
We werden hartelijk ontvangen en heel goed en rustig geholpen, kregen ook tijd om samen even te overleggen en dat was fijn want we komen nou niet echt uit de buurt .De levering zou 11 weken duren maar het bleken er maar 5 te zijn. Vorige week stond de sloep keurig op ons te wachten. Na enige uitleg en het rustig afhandelen van financiële zaken kon deze zo achter de auto gekoppeld worden. Nu 3 keer gevaren, en we zijn erg blij en tevreden met onze aankoop! De ervaring die wij hebben opgedaan met sportboats and more is zeker positief!

Fam. de Boer

Aanschaf Highfield RIB boot

5,0 score
12 juni 2020

Wij waren op zoek naar een RIB bootje en kwamen bij Sportboats and more uit. Freddy heeft ons uitstekend geholpen en meegedacht en uiteindelijk hebben we hier een Highfield ultralite 310 met 6 pk motor aangeschaft.

Dennis

Aanschaf en montage cabrio kap

5,0 score
26 mei 2020

Vandaag een cabriokap laten monteren op onze vorig jaar, ook bij sports boats and more, aangeschafte aquanaut 435. Beide malen correct geholpen, wij zijn zeer tevreden over sportboats and more!,

Jan Laurey

Top zaak

5,0 score
4 mei 2020

Naar aanleiding van een advertentie voor een complete bootset week geleden wezen kijken.na een goede en ruime informatie tot aankoop overgegaan.levertijd zou minimaal 2 weken zijn maar zondag bericht dat de boot afgeleverd kon worden op maandag.verrast!tijdstip afgesproken en precies op tijd stond de set voor de deur.klasse.

Rick

Betrouwbaar en betrokken!

5,0 score
2 mei 2020

We hebben vorig jaar een Silver Yacht sloep gekocht met een trailer. De afhandeling was super netjes, alles volgens afspraak, zelfs het ruilen van een gewone trailer naar een kanteltrailer was nog mogelijk na de aankoop. Alles in goed vertrouwen. Erg betrokken en behulpzaam. Geen gladde verkooppraatjes, je naar de mond praten of je overhalen naar een duurdere aankoop. Gewoon duidelijk, zakelijk maar eerlijk. Oprechte betrokkenheid en intresse in de koper, meedenken in oplossingen. Hebben de boot afgelopen winter in de stalling gehad en door persoonlijke omstandigheden konden we hem zelf niet ophalen. Zijn netjes benaderd over onze intensief en er werd meegedacht en vandaag is de sloep keurig op locatie bezorgd, te water gelaten en is de trailer ook nog op z’n plaats gezet. We hebben hem lekker naar zijn plek gevaren, motor is ook in onderhoud geweest, loopt als een zonnetje. Laat het vaarseizoen maar komen. Wij kunnen gaan genieten.
Zonder Sportboats and more was dit niet gelukt. Super bedankt!
Voor iedereen die overweegt een boot aan te schaffen, op dit adres tref je, kennis, service, betrokkenheid, eerlijke prijzen en betrouwbaarheid.
Kopen met een vertrouwd gevoel. Fijn dat dat nog bestaat. Wat ons betreft de 5 sterren meer dan waard!

Karin

Service met een grote S!

5,0 score
28 april 2020

Vorig weekend bestelde wij bij Freddy een sloep, de Nauta 435. Tijdens het gesprek lieten we vallen dat we een week later, twee weken meivakantie hadden en wat zou het heerlijk zijn als… Maar wij weten heel goed dat ijzer niet met handen te breken is, dus wachten rustig af. Afgelopen vrijdag belde Freddy op dat de boot klaar staat voor levering. Het was een bewuste verrassing van zijn kant, want onze vakantie begon immers zo had hij onthouden. Vandaag, op Koningsdag!!, is de boot naar volle tevredenheid afgeleverd. We hebben vanmiddag al heerlijk kunnen genieten van de eerste vaaruren in het zonnetje!

Erik

Betrouwbaar, betrokken, kwaliteit

5,0 score
12 april 2020

Na wat onderzoek terecht gekomen bij Sportboats and More. Na afspraak naar het bedrijf in Amersfoort gegaan en daar hartelijk ontvangen door Freddy. Veel ervaring met boten hadden we niet dus hadden we veel informatie nodig. Ons oog viel op een SilverYacht 495. Na veel advies en info besloten deze (nieuwe) boot te bestellen met de door ons gekozen opties en kleurstelling. De boot werd meteen besteld en zou zo n drie maanden later geleverd worden. In r tussenliggende periode zeer regelmatig contact met Freddy gehad omtrent het toevoegen/veranderen van opties. Dit ging altijd in goed overleg en met uitstekend advies. Toen de boot geleverd was, werden we middels foto’s en video’s op de hoogte gehouden van het klaar maken van de boot en konden we eind maart de boot ophalen. Alles was dik in orde en keurig gemaakt naar onze wensen. Een door de leverancier niet geleverd onderdeel werd zsm naar ons gebracht.
Kortom: zoekt u een nieuwe of gebruikte boot en wilt u een betrokken, betrouwbaar bedrijf met een uitstekende service en prijs/ kwaliteit verhouding, dan raden wij u met een gerust hart Sportboats and More aan. Freddy, bedankt!!

Peter en Monique

TOP ondernemer met 100% Gevoel voor klantvriendelijkheid

5,0 score
11 april 2020

310 cl rib gekocht met torqeedo elektromotor prima deal , 100% tevreden
pomp en plakspullen ( in deze hectische tijd ontbraken) gebeld met freddy en binnen no time opgestuurd
kortom ondernemer waarbij afspraak is afspraak bevelen wij zeker aan

lia bouwens

Aankoop windy

5,0 score
24 februari 2020

Goede en eerlijke deal gemaakt met de aankoop van een windy boot.
Maakt goede en duidelijke afspraken.

Cas

Perfect geholpen en precies alles gemaakt zoals ik wilde.

5,0 score
23 januari 2020

Ik kwam bij sportboats and more voor een Highfield rib.
Uiteindelijk mijn oude motor ingeruild en een complete nieuwe set gekocht.
Nu heb ik alles exact zoals ik het wilde hebben.
Freddy denkt mee om de juiste opties en beste configuratie samen te stellen.
Bedankt

Stephan